We kennen het allemaal: die momenten tijdens een brainstormsessie dat de frustratie toeslaat. Iemand gooit een balletje op, en in plaats van dat de creativiteit stroomt, vliegen de kritische opmerkingen om je oren.

Waarom? Omdat verwachtingen, net als onzichtbare saboteurs, onze sessies kunnen verpesten. We denken dat we al het goede al hebben bedacht, of we ergeren ons aan ideeën die niet stroken met ons eigen “perfecte” plaatje.

Maar wat nou als we die verwachtingen de baas kunnen worden?

Stel je voor: een brainstormsessie waar iedereen vrijuit ideeën kan spuien, zonder belemmerende gedachten. Waar creativiteit de vrije loop krijgt en de beste ideeën bovenkomen.

Het kan! Door je bewust te worden van je eigen verwachtingen en die van anderen, creëer je een open en uitnodigende sfeer. En dat is precies de voedingsbodem voor baanbrekende ideeën.

Wil je weten hoe je dit doet? Download dan nu het gratis stappenplan of lees meer over verwachtingen op de blog van Latebytes!

Met dit stappenplan leer je:

  • Je verwachtingen te herkennen en te benoemen.
  • Je minder te laten sturen door je verwachtingen.
  • Helderder en creatiever te denken.

Dus waar wacht je nog op? Download het stappenplan nu en maak je brainstormsessies een succes!

P.S. Vergeet niet om je bevindingen met ons te delen! Mail ons! We zijn benieuwd hoe jij je verwachtingen de baas hebt geworden.

Download handout Verwachtingen managen